Ko smo mi

U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti („Sl. Glasnik RS“, br. 87/2018) (u daljem tekstu „Zakon“), PR FIVE BRAND, NOVI PAZAR, SAVE KOVAČEVIĆA BB ima obavezu da Vam, u trenutku prikupljanja podataka od Vas, pruži određene informacije u vezi sa obradom Vaših podataka o ličnosti.

Ovime Vam pružamo potrebne informacije o tome ko je rukovalac podataka, ko su primaoci podataka (lica kojima se podaci prenose u skladu sa ugovornim i zakonskim odredbama), koje podatke o ličnosti prikupljamo i obrađujemo kada koristite naše usluge, zbog čega prikupljamo te podatke, kako ih koristimo, koje lica/društva imaju pristup prikupljenim podacima, koje organizacione i tehničke mere primenjujemo da bi smo zaštitili Vaše podatke, koliko dugo koristimo Vaše podatke i koja prava imate da biste zaštitili Vaše podatke.

Politika privatnosti propisuje pravila koja regulišu načine obrade Vaših podataka o ličnosti kada stupate u kontakt sa Društvom putem posećivanja internet stranice www.fivebrand.rs, kao i prilikom korišćenja naše elektronske prodavnice na internet stranici www.fivebrand.rs.

Zaštita privatnosti podataka

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i  da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine. U naše ime obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca.

Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Five Brand firme odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe, niti ih prosleđujemo trećim licima.

Na osnovu odredbe  čl. 13 i čl. 27 zakona o zaštiti potrošača (Sl. glasnik RS 62/2014) PR FIVE BRAND NOVI PAZAR svoje potrošače koji robu kupuju preko interneta obaveštava:

  • da se prodaja robe putem internet sajta www.fivebrand.rs obavlja u okviru registrovane delatnosti PR FIVE BRAND NOVI PAZAR; matični broj 66898822; PIB 113542202; tel.+381 69 177 177 2; gde je adresa za reklamacije: reklamacije@fivebrand.rs
  • da se osnovna obeležja robe mogu naći na sajtu www.fivebrand.rs
  • da je prodajna cena robe naznačena uz svaki artikal
  • da poručenu robu isporučujemo u roku od 3 radna dana
  • da se mogućnost robe uz posebne cenovne pogodnosti ili cenovne podsticaje obavlja u skladu sa uslovima navedenim na internet prodavnici www.fivebrand.rs
  • da potrošač robu koju kupuje preko internet prodavnice  www.fivebrand.rs može platiti pouzećem gotovinski prilikom preuzimanja. 
  • da u slučaju prijema robe potrošač uvidi da veličina nije odgovarajuća, potrošač ima pravo da artikal zameni u roku od 3 dana.
  • da za robu koja je poručena putem internet prodavnice www.fivebrand.rs potrošač ima pravo da izjavi reklamaciju na proizvod u roku od 3 dana.
  • da u roku od 15 dana kupac dobija povratnu informaciju da li je reklamacija prihvaćena.